Sponsor onze club met je online aankopen via Sponsorkliks!

Links Contact
Leiding

 

 

 

Amber

Ik ben Mariska, 32 jaar jong en woon met manlief en onze 3 jongens in Oss. Als 5-jarige zelf begonnen met turnen en dat is tot heden nog steeds een passie voor mij. Ik geef met veel plezier les aan de selectiegroep onderbouw. Naast het turnen geniet ik erg van mijn gezin, werk ik bij een arbeidsbemiddelingsbureau en houd ik erg van gezelligheid met familie en vrienden.

 

Wat ben ik trots op onze turnvereniging Sportief en mijn collega’s zijn een echte turnfamilie.

 

Pluk de dag!

Mariska

Hoi! Ik ben Tessa, 18 jaar oud en woon in Oss. Ik studeer sinds schooljaar 2020-2021 HBO Sportkunde in Eindhoven en wil hierna nog de opleiding ALO er achter plakken. Sinds jongs af aan heb ik met veel plezier geturnd in de basis. Tegenwoordig zie je mij met veel enthousiasme op zaterdag-ochtend lesgeven in Oss! Ik heb erg veel plezier in het lesgeven, en krijg een lach op mijn gezicht als de kids met een blij gezicht naar huis gaan.

Naast het turnen beweeg ik graag en geniet ik van gezelligheid!

Tessa

 

 

 

Janneke

 

 

 

Dagmar

 

 

 

Edith
Davina

 

 

 

Hé, ik ben Josina, 34 jaar en woon in Ravenstein. Mijn carrière bij Sportief begint op 28 september 1993; van basisturnster in Herpen tot selectieturnster in Oss en van hulpjuf tot trainster. In 2006 gestart als trainster in Herpen (nu Ravenstein), vanaf 2012 actief in Berghem (zaterdag) en sinds september 2016 in Zeeland. Ik geniet van het lesgeven en zorg dat mijn lessen leuk, afwisselend en leerzaam zijn.

 

Naast het turnen stap ik graag op de mountainbike om in de bossen op zoek te gaan naar leuke bospaadjes.

Josina

Hallo! Mijn naam is Anne, 19 jaar en woon in Ravenstein. Ik studeer fysiotherapie op de HAN in Nijmegen. Als 8-jarig meisje ben ik begonnen met turnen en later doorgestroomd naar de selectie, waar ik nu nog steeds met veel plezier turn. Op mijn 14e ben ik gestart als hulptrainster en 2 jaar later mocht ik als trainster aan de slag. Dit jaar kun je me op de woensdag en vrijdag vinden bij Fitland in Oss om selectiegroep 1 te trainen.

Tot snel!

Anne

Hoi hoi,

Mijn naam is Charlotte, ik ben 20 jaar oud en ik woon in Haren. Jullie kunnen bij Fitland in Oss. Ik ben iedere woensdag en vrijdag aanwezig om wedstrijdgroep 2 te trainen. Ik turn al jaren bij de club en ben als hulpje begonnen bij de Jong Talenten, inmiddels is de hobby zo uitgegroeid dat ik nu voor het vijfde jaar als zelfstandig trainster aan de slag ben. Wat mij betreft is positief coachen de sleutel naar succes en ik ben trots op ons mooie clubje en de resultaten die we tot nu toe bereikt hebben! Verder studeer ik Diergeneeskunde in Utrecht met het doel om over 5 jaar afgestudeerd veearts te zijn, de nieuwe dokter Pol!

Charlotte

 

 

 

Veerle