Sponsor onze club met je online aankopen via Sponsorkliks!

Uitslagen
Contact  Links
Vrienden van Sportief
Leiding

Mijn naam is Iris en ik ben 20 jaar. Ik turnde vanaf mijn zesde bij Sportief, ondertussen al een aantal jaartjes gestopt. Turnen heb ik altijd met plezier gedaan. Ik ben op mijn 13e begonnen als hulptrainster. Ik geef met veel plezier les op de maandag in Oss.

 

Naast turnles geven, studeer ik op het ROC in Oss voor Maatschappelijke zorg.

 

Iris

Mijn naam is Esmée en ik ben 18 jaar. Ik turn al sinds mijn vijfde bij Sportief, altijd met veel plezier! Ik geef al 5 jaar les als hulptrainster op maandag en donderdag in Herpen bij Josina. Vanaf vorig seizoen ben ik ook zelf trainster van de dinsdaggroepen in Berghem.

 

Ik heb vier jaar de opleiding Sport, Dienstverlening en Veiligheid gedaan. Nu studeer ik dierverzorging op het helicon MBO Nijmegen. Ik wil graag verder studeren tot dierenarts assistent.

 

Esmée

Hallo allemaal,

Mijn naam is Daineen, ik ben 20 jaar en woon in Oss. Vanaf mijn vierde ben ik lid van Sportief, eerst kleutergym en later gestart met turnen. Helaas heb ik vorig seizoen een blessure opgelopen waardoor zelf turnen op een laag pitje staat, 1 uur in de week. Ik turn dan op vrijdag bij Vera. Een aantal jaar geleden ben ik begonnen als hulptrainster bij de basisgroepen in Berghem. Na een aantal jaar ben ik begonnen als trainster op de woensdag. Dit seizoen verzorg ik de trainingen van de Middenbouw op dinsdag en zaterdag. Ook zal ik actief zijn bij doe-dagen en wedstrijden.

 

Naast het turnen en lesgeven ga ik naar school in Nijmegen en word ik opgeleid tot verpleegkundige. Voor deze opleiding ging ik naar school in Arnhem en ben ik opgeleid tot gymlerares.

Daineen

Mijn naam is Chantal Dollevoet, ik ben 23 jaar en kom uit Teeffelen. Ik ben trainster van de Jong Talenten op zaterdagochtend bij Fitland in Oss. Ik was 6 jaar toen ik lid werd bij Sportief als turnster, dat heb ik 12 jaar met veel plezier gedaan. Tussentijds ben ik als hulptrainster begonnen en doorgegroeid naar trainster, wat ik nog steeds met veel plezier doe. De trainingen geef ik op een leuke en speelse manier wat leidt tot leerzame trainingen, waarin ik het beste in elke turnster naar boven wil halen. Ook ben ik te vinden bij wedstrijden die ik begeleid of jureer.

 

Daarnaast heb ik gestudeerd aan het CIOS in Arnhem en aan het Fontys, Sportkunde in Eindhoven. Nu werk ik bij Medifit in Oss als fitnessinstructrice en leefstijlprofessional, en bij Optimum Change als personal trainer. Sport is dus iets waar ik veel mee bezig ben, als ik andere kan helpen en daarbij plezier kan doen doe ik dat graag!

Chantal

Ik heet Robin Huismans, ik ben 19 jaar en woon in Oss. Ik zit op Avans hogeschool daar studeer ik Biomedisch onderzoek.

 

Zelf turn ik al sinds mijn 5e, en train nu zelf nog op vrijdagen in de A-selectie bij Kirsten en Daineen. Momenteel geef ik 2 keer in de week les bij Fitland, 2 basisgroepen op donderdag en de bovenbouw B-selectie op woensdag. Ik geef met veel plezier les en wil dat graag op iedereen over brengen.

 

Tot snel!

Robin

Hallo allemaal,

Mijn naam is Amber Koopmans en ik ben 19 jaar oud. Ik zit op de Pabo in Den Bosch, in het tweede jaar.

Dit is het derde jaar dat ik lesgeef in Schaijk, op vrijdagavond van 17:30 // 20:30 uur, ik doe dit met erg veel plezier! Ik ben al lid bij sportief vanaf mijn 6e en ben begonnen als hulptrainster op mijn 12e. Zelf turn ik bij de B-selectie bij Kirsten.

 

Tot snel!

Amber

Hé, ik ben Josina, 30 jaar en woon in Herpen. Mijn carrière bij Sportief begint op 28 september 1993; van basisturnster in Herpen tot selectieturnster in Oss en van hulpjuf tot trainster. Al meer dan 10 jaar verzorg ik de trainingen in Herpen, vanaf 2012 actief in Berghem (zaterdag) en september 2016 gestart in Zeeland. Ik geniet van het lesgeven en zorg dat mijn lessen leuk, afwisselend en leerzaam zijn.

 

Ik werk bij Timmerbedrijf van der Loop en ik stap graag op de mountainbike om in de bossen op zoek te gaan naar leuke bospaadjes.

Josina

Mariska is mijn naam, ik ben 26 jaar en woon in het gezellige Oss. Turnen is een passie van mij en ben dan ook erg trots op onze turnvereniging Sportief. Als 5-jarige eerst zelf begonnen met turnen en dat is uitgegroeid tot een verslavende hobby. Ik geef les aan de selectie Middenbouw op dinsdag en zaterdag. Leerzame turnlessen met veel enthousiasme van de kinderen! Daar geniet ik van! Tot snel!

 

 

Mariska

Mijn naam is Kirsten, ik ben 23 jaar en ben al bijna mijn hele leven lid van Sportief. Op mijn 4e ben ik begonnen met turnen en op mijn 13e ben ik begonnen als hulptrainster. Een paar jaar daarna ben ik zelfstandig les gaan geven. Sinds juli 2013 mag ik mezelf officieel leidster noemen. Ik geef nog steeds met heel veel passie les aan allemaal verschillende meiden. Dit jaar mag ik lesgeven aan de onderbouw en de bovenbouw A selectie. Deze groepen verschillen veel van leeftijd van elkaar en dit vind ik het leukste aan het lesgeven.

 

Eerst heb ik 2 jaar AD hotelmanagement gestudeerd in Eindhoven. Na mijn afstuderen ben ik verder gaan studeren Small business en Retail management aan Avans in Den Bosch. Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd van deze opleiding. Momenteel werk ik als assistent supermarktmanager bij de Lidl in Oss en ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Kirsten

Hoi hoi,

Mijn naam is Charlotte, ik ben 19 jaar oud en ik woon in Haren. Jullie kunnen mij vinden op onze nieuwe locatie: namelijk Fitland. Ik ben iedere zaterdag aanwezig en geef daar training aan de A-selectie Onderbouw en A-selectie Middenbouw. Ik turn al jaren bij de club en ben als hulpje begonnen bij de Jong Talenten, inmiddels is de hobby zo uitgegroeid dat ik nu voor het vierde jaar als zelfstandig trainster aan de slag ben. Wat mij betreft is positief coachen de sleutel naar succes en ik ben trots op ons mooie clubje en de resultaten die we tot nu toe bereikt hebben! Verder studeer ik Diergeneeskunde in Utrecht met het doel om over 5 jaar afgestudeerd veearts te zijn, de nieuwe dokter Pol!

Charlotte