Sponsor onze club met je online aankopen via Sponsorkliks!

Links Contact
Leiding

Ik ben Mariska, 32 jaar jong en woon met manlief en onze 3 jongens in Oss. Als 5-jarige zelf begonnen met turnen en dat is tot heden nog steeds een passie voor mij. Ik geef met veel plezier les aan de selectiegroep onderbouw. Naast het turnen geniet ik erg van mijn gezin, werk ik bij een arbeidsbemiddelingsbureau en houd ik erg van gezelligheid met familie en vrienden.

 

Wat ben ik trots op onze turnvereniging Sportief en mijn collega’s zijn een echte turnfamilie.

 

Pluk de dag!

Mariska

Hee, ik ben Tessa, 16 jaar oud. Ik zit nu in mijn eindexamenjaar op het Mondriaan College en als ik mijn HAVO diploma heb gehaald, wil ik Sportkunde op het HBO gaan studeren. Ik ben begonnen bij Sportief Oss in de basis en heb met heel veel plezier zelf geturnd. 5 jaar geleden mocht ik helpen in verschillende groepen als hulptrainster. Daarnaast haalde ik mijn Assistent Leider niveau 2 toen ik 14 jaar was. Nu krijg ik de kans van Sportief om als trainster twee groepen te begeleiden. Je kan mij vinden op vrijdagavond bij Selectiegroep 1 en op zaterdagochtend bij de basis. Ik heb er heel veel zin in!

Tessa

 

 

 

Geertje

Ik ben Amber, 20 jaar en woon in Herpen. Dit jaar ga ik afstuderen aan de pabo in Den Bosch. Al 15 jaar ben ik lid van Sportief.

Een aantal jaar heb ik zelf geturnd en ben nu al een tijdje actief als trainster.

Op vrijdagavond geef ik al 4 jaar met veel plezier les aan de turnsters in Schaijk, vanaf dit jaar komt er voor mij een nieuwe groep bij:

de dinsdagavond in Berghem. Daar heb ik erg veel zin in!

Ik geniet er van om leuke lessen te verzorgen waarin kinderen worden uitgedaagd iets nieuws te leren, en doe hier dan ook erg mijn best voor.

Ik hoop jullie snel te zien in de turnzaal!

 

 

Amber

Hé, ik ben Josina, 32 jaar en woon in Ravenstein. Mijn carrière bij Sportief begint op 28 september 1993; van basisturnster in Herpen tot selectieturnster in Oss en van hulpjuf tot trainster. In 2006 gestart als trainster in Herpen (nu Ravenstein), vanaf 2012 actief in Berghem (zaterdag) en sinds september 2016 in Zeeland. Ik geniet van het lesgeven en zorg dat mijn lessen leuk, afwisselend en leerzaam zijn.

 

Naast het turnen stap ik graag op de mountainbike om in de bossen op zoek te gaan naar leuke bospaadjes.

Josina

Mijn naam is Els Löwenthal, ik ben 23 jaar oud en kom uit Arnhem. In Arnhem turnde ik vanaf dat ik 6 was. Drie jaar geleden ben ik in Oss komen wonen en hier wilde ik mijn passie voor turnen voortzetten. Zodoende ben ik bij Sportief terecht gekomen, waar ik met heel veel plezier turn en sinds vorig jaar ook lesgeef!

 

In september 2017 heb ik mijn HBO diploma, sport en bewegingseducatie in ontvangst mogen nemen. Nu ben ik werkzaam in een sportschool. Vanaf dit jaar ga ik op zaterdagochtend de pre-selectie lesgeven bij Fitland in Oss.

Els

Hallo!

Mijn naam is Anne, ik ben 16 jaar en woon in Ravenstein. Momenteel zit ik in HAVO 5 op Het Hooghuis, locatie Mondriaan College in Oss.

Als 8-jarig meisje ben ik begonnen met turnen in Herpen bij Sportief en later doorgestroomd naar de A-selectie bovenbouw waar ik nu nog steeds met veel plezier turn. Ook ben ik een aantal jaar hulptrainster geweest bij de A-selectie onderbouw. Komend seizoen mag ik zelf als trainster aan de slag. Ik mag de meiden van de D1–divisie 4 uit gaan dagen in hun extra training op de zaterdagochtend in Oss.

Tot snel!

Anne

Hoi hoi,

Mijn naam is Charlotte, ik ben 20 jaar oud en ik woon in Haren. Jullie kunnen bij Fitland in Oss. Ik ben iedere woensdag en vrijdag aanwezig om wedstrijdgroep 2 te trainen. Ik turn al jaren bij de club en ben als hulpje begonnen bij de Jong Talenten, inmiddels is de hobby zo uitgegroeid dat ik nu voor het vijfde jaar als zelfstandig trainster aan de slag ben. Wat mij betreft is positief coachen de sleutel naar succes en ik ben trots op ons mooie clubje en de resultaten die we tot nu toe bereikt hebben! Verder studeer ik Diergeneeskunde in Utrecht met het doel om over 5 jaar afgestudeerd veearts te zijn, de nieuwe dokter Pol!

Charlotte