Sponsor onze club met je online aankopen via Sponsorkliks!

Agenda Links Contact
Leiding

Hoi! Ik ben Amber, ik ben 22 jaar oud en ik woon in Berghem. Op dit moment zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding tot hbo-verpleegkundige, daarvoor heb ik de opleiding tot doktersassistente afgerond. Al heel wat jaren ben ik lid van Sportief, ooit begonnen in de basis groep en later ben ik steeds meer als (hulp)trainster aan de slag gegaan. Inmiddels geef ik alweer een paar jaar met veel plezier les op de dinsdagavond in Berghem. Ik vind het leuk om de turnsters nieuwe dingen aan te leren. Bij Sportief staat plezier in het turnen voorop en daar kan ik me helemaal bij aansluiten.

Amber

Ik ben Mariska, 35 jaar jong en woon met manlief en onze 3 jongens in Oss. Als 5-jarige zelf begonnen met turnen en dat is tot heden nog steeds een passie voor mij. Ik geef met veel plezier les aan de selectiegroep middenbouw. Naast het turnen geniet ik erg van mijn gezin, werk ik bij een arbeidsbemiddelingsbureau en houd ik erg van gezelligheid met familie en vrienden.

 

Wat ben ik trots op onze turnvereniging Sportief en mijn collega’s zijn een echte turnfamilie.

 

Pluk de dag!

Mariska

Hoi! Ik ben Tessa, 20 jaar en woon in Oss. Ik studeer HBO Sportkunde in Eindhoven en wil hierna nog de opleiding ALO er achter plakken. Sinds jongs af aan heb ik met veel plezier geturnd in de basis en de B-selectie. Tegenwoordig zie je mij met veel enthousiasme lesgeven in Oss! Ik doe doordeweeks de selectie bovenbouw en op zaterdagochtend recreatie. Ik heb erg veel plezier in het lesgeven, en krijg een lach op mijn gezicht als de kids met een blij gezicht naar huis gaan.

 

Naast het turnen sport ik graag en geniet ik van gezelligheid!

Tessa

Hoi! Ik ben Laura, 19 jaar en woon in Geffen. Ik turn al een aantal jaren met veel plezier in de selectiegroep. Ik ben begonnen met lesgeven als hulp bij de selectie middenbouw, onderbouw en de zaterdag groep. Dit jaar ga ik als trainster aan de slag op zaterdag in Oss. Doordeweeks studeer ik Pedagogiek in Nijmegen en houd ik wel van gezelligheid! Ik hoop alle meiden leuke en leerzame lessen te geven zodat ze samen veel plezier maken!

Laura

Hey! Ik ben Dagmar, 19 jaar jong en ik woon in Nistelrode. Ik studeer aan de Fontys in Eindhoven en zit in mijn eerste jaar van de opleiding Pabo-ALO. Ik ben als 10 jarig meisje bij sportief in de selectie komen turnen. Ik turn nog steeds ondanks een korte stop bij de bovenbouw selectie. In 2017 ben ik als hulptrainster begonnen bij de jonge talenten. Later ben ik ook bij de onderbouw gaan helpen. Dit jaar ben ik trainster bij de middenbouw en hulptrainster bij de onderbouw. Ik doe dit met veel plezier. Ik streef ernaar dat als de meiden naar huis gaan na de training ze trots zijn op zichzelf.

Dagmar
Davina

 

 

 

Hé, ik ben Josina, 35 jaar en woon in Ravenstein. Mijn carrière bij Sportief begint op 28 september 1993; van basisturnster in Herpen tot selectieturnster in Oss en van hulpjuf tot trainster. In 2006 gestart als trainster in Herpen (nu Ravenstein), vanaf 2012 actief in Berghem (zaterdag) en sinds september 2016 in Zeeland. Ik geniet van het lesgeven en zorg dat mijn lessen leuk, afwisselend en leerzaam zijn.

 

Naast het turnen stap ik graag op de mountainbike om in de bossen op zoek te gaan naar leuke bospaadjes.

Josina

Hey! Mijn naam is Anne, 21 jaar en woon in Ravenstein. Ik ben bijna afgestudeerd als fysiotherapeute. Als 8 jarig meisje ben ik begonnen met turnen en dat doe ik nu nog steeds met veel plezier. Later ook mogen starten als hulptrainster en nu al voor mijn 6e jaar als trainster aan de slag bij ons mooie clubje. Het plezier van turnsters staat bij mij voorop en ik sta altijd open voor een praatje en gezelligheid!

Anne

Hoi hoi,

Mijn naam is Charlotte, ik ben 20 jaar oud en ik woon in Haren. Jullie kunnen bij Fitland in Oss. Ik ben iedere woensdag en vrijdag aanwezig om wedstrijdgroep 2 te trainen. Ik turn al jaren bij de club en ben als hulpje begonnen bij de Jong Talenten, inmiddels is de hobby zo uitgegroeid dat ik nu voor het vijfde jaar als zelfstandig trainster aan de slag ben. Wat mij betreft is positief coachen de sleutel naar succes en ik ben trots op ons mooie clubje en de resultaten die we tot nu toe bereikt hebben! Verder studeer ik Diergeneeskunde in Utrecht met het doel om over 5 jaar afgestudeerd veearts te zijn, de nieuwe dokter Pol!

Charlotte