Sponsor onze club met je online aankopen via Sponsorkliks!

Uitslagen
Contact  Links
Vrienden van Sportief
Leiding

Mariska is mijn naam, ik ben 26 jaar en woon in het gezellige Oss. Turnen is een passie van mij en ben dan ook erg trots op onze turnvereniging Sportief. Als 5-jarige eerst zelf begonnen met turnen en dat is uitgegroeid tot een verslavende hobby. Ik geef les aan de selectie Middenbouw op dinsdag en zaterdag. Leerzame turnlessen met veel enthousiasme van de kinderen! Daar geniet ik van! Tot snel!

 

 

Mariska

Hallo allemaal,

 

Mijn naam is Daineen, ik ben 22 jaar en woon in Oss. Vanaf mijn vierde ben ik lid geworden van Sportief, eerst begonnen met kleutergym en later gestart met turnen. Helaas heb ik een een blessure opgelopen waardoor zelf turnen niet meer gaat. Een aantal jaar geleden ben ik begonnen als hulptrainster bij de basisgroepen in Berghem. Na een aantal jaar ben ik begonnen als trainster op de woensdag. Dit seizoen ga ik de woensdag training van de bovenbouw dames verzorgen.  Ook zal ik actief zijn bij doe-dagen en wedstrijden.

 

Naast het turnen en lesgeven ga ik naar school in Nijmegen en word ik opgeleid tot verpleegkundige. Voor deze opleiding ging ik naar school in Arnhem en ben ik opgeleid tot gymlerares.

Daineen
Janneke

Hoi! Ik ben Janneke, 30 jaar en woon samen met mijn vriend en zoontje Faas in het mooie Megen. Momenteel werk ik als orthopedagoog en onderwijsadviseur bij een onderwijsadviesbureau. Ik vind vrijwel alle sporten leuk, maar helaas kan ik door een knieblessure zelf niet zo heel veel meer doen. In mijn vrije tijd ga ik op pad met zoon Faas en zoeken we graag vrienden op.

 

Op 5-jarige leeftijd ben ik bij Turnoss begonnen met turnen en een paar jaar later ben ik overgestapt naar Sportief. Daar heb ik jarenlang met heel veel plezier geturnd en lesgegeven. Komend seizoen mag ik de dames van de bovenbouwselectie gaan trainen. Ik hoop de dames op hun eigen niveau uit te dagen en ze vooral veel plezier te laten beleven aan het turnen.

Ik heet Robin Huismans, ik ben 19 jaar en woon in Oss. Ik zit op Avans hogeschool daar studeer ik Biomedisch onderzoek.

 

Zelf turn ik al sinds mijn 5e en train nu nog op maandagen en woensdagen in de A-selectie bij Janneke en Daineen. Momenteel geef ik 2 keer in de week les bij Fitland, 2 basisgroepen op donderdag en de onderbouw van de selectie op vrijdag. Ik geef met veel plezier les en wil dat graag op iedereen over brengen.

Robin

Ik ben Amber, 20 jaar en woon in Herpen. Dit jaar ga ik afstuderen aan de pabo in Den Bosch. Al 15 jaar ben ik lid van Sportief.

Een aantal jaar heb ik zelf geturnd en ben nu al een tijdje actief als trainster.

Op vrijdagavond geef ik al 4 jaar met veel plezier les aan de turnsters in Schaijk, vanaf dit jaar komt er voor mij een nieuwe groep bij:

de dinsdagavond in Berghem. Daar heb ik erg veel zin in!

Ik geniet er van om leuke lessen te verzorgen waarin kinderen worden uitgedaagd iets nieuws te leren, en doe hier dan ook erg mijn best voor.

Ik hoop jullie snel te zien in de turnzaal!

 

 

Amber

Hé, ik ben Josina, 30 jaar en woon in Herpen. Mijn carrière bij Sportief begint op 28 september 1993; van basisturnster in Herpen tot selectieturnster in Oss en van hulpjuf tot trainster. Al meer dan 10 jaar verzorg ik de trainingen in Herpen, vanaf 2012 actief in Berghem (zaterdag) en september 2016 gestart in Zeeland. Ik geniet van het lesgeven en zorg dat mijn lessen leuk, afwisselend en leerzaam zijn.

 

Ik werk bij Timmerbedrijf van der Loop en ik stap graag op de mountainbike om in de bossen op zoek te gaan naar leuke bospaadjes.

Josina

Mijn naam is Els Löwenthal, ik ben 23 jaar oud en kom uit Arnhem. In Arnhem turnde ik vanaf dat ik 6 was. Drie jaar geleden ben ik in Oss komen wonen en hier wilde ik mijn passie voor turnen voortzetten. Zodoende ben ik bij Sportief terecht gekomen, waar ik met heel veel plezier turn en sinds vorig jaar ook lesgeef!

 

In september 2017 heb ik mijn HBO diploma, sport en bewegingseducatie in ontvangst mogen nemen. Nu ben ik werkzaam in een sportschool. Vanaf dit jaar ga ik op zaterdagochtend de pre-selectie lesgeven bij Fitland in Oss.

Els

Hallo!

Mijn naam is Anne, ik ben 16 jaar en woon in Ravenstein. Momenteel zit ik in HAVO 5 op Het Hooghuis, locatie Mondriaan College in Oss.

Als 8-jarig meisje ben ik begonnen met turnen in Herpen bij Sportief en later doorgestroomd naar de A-selectie bovenbouw waar ik nu nog steeds met veel plezier turn. Ook ben ik een aantal jaar hulptrainster geweest bij de A-selectie onderbouw. Komend seizoen mag ik zelf als trainster aan de slag. Ik mag de meiden van de D1–divisie 4 uit gaan dagen in hun extra training op de zaterdagochtend in Oss.

Tot snel!

Anne

Hoi hoi,

Mijn naam is Charlotte, ik ben 20 jaar oud en ik woon in Haren. Jullie kunnen bij Fitland in Oss. Ik ben iedere woensdag en vrijdag aanwezig om wedstrijdgroep 2 te trainen. Ik turn al jaren bij de club en ben als hulpje begonnen bij de Jong Talenten, inmiddels is de hobby zo uitgegroeid dat ik nu voor het vijfde jaar als zelfstandig trainster aan de slag ben. Wat mij betreft is positief coachen de sleutel naar succes en ik ben trots op ons mooie clubje en de resultaten die we tot nu toe bereikt hebben! Verder studeer ik Diergeneeskunde in Utrecht met het doel om over 5 jaar afgestudeerd veearts te zijn, de nieuwe dokter Pol!

Charlotte