Sponsor onze club met je online aankopen via Sponsorkliks!

Links Contact
Bestuur

Hé, ik ben Josina, 34 jaar en woon in Ravenstein. Mijn carrière bij Sportief begint op 28 september 1993; van basisturnster in Herpen tot selectieturnster in Oss en van hulpjuf tot trainster.

 

Sinds juli 2010 ben ik de voorzitter. De afgelopen jaren heb ik de vereniging zien groeien, daar ben ik erg trots op. Ik hoop nog heel lang mijn bijdrage te mogen leveren aan onze mooie club!

Josina

Ik ben Marieke, 35 jaar en woon met mijn man en kids in Grave. Ik ben inmiddels 28 jaar actief binnen de vereniging. Op mijn 7e ben ik gaan turnen bij Sportief en heb dit tot mijn 29e gedaan. Op mijn 13e ben ik als hulptrainster het lesgeven ingerold. Ik heb ruim 13 jaar als trainster voor de groep gestaan en ben sinds juli 2013 penningmeester van Sportief.

 

Ik werk parttime als teamcoördinator schuldhulpverlening en run daarnaast webshop in bio/eco kinderkleding.

Marieke

Mijn naam is Gloria en ik ben momenteel 30 jaar. Van jongs af aan heb ik aan turnen gedaan, natuurlijk bij Sportief Oss. Hierna heb ik ruim twaalf jaar de selectiegroepen getraind, wat ik met veel plezier deed, maar nu zit ik alleen in het bestuur van Sportief. Je zult me vast nog wel eens in de gymzaal zien, want ik jureer nog veel en val nog wel eens een lesje in.

 

Privé gezien woon en werk ik, als gymlerares op twee basisscholen, in de gemeente Tilburg.

Gloria

 

Charlotte

 

Amber